Sjukstuga

Efter en helt hopplös, hostig natt har Sanna fortfarande feber, sjätte dagen i rad. Hon har ätit tre plättar och håller på med en glass, men det är i stort sett det enda hon fått i sig på ett dygn. Så nu åker vi till läkaren. Får nog ta en besiktning själv, tror jag har fått bihåleinflammation. Och maken är också förkyld. Kommer bli en kul jul det här. Många paket kvar... Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: I D A

Det är ju absolut ingen tröst, men alla är sjuka nu.

Hoppas ni blir friska snart, det är ju ett par dagar kvar till julafton ändå. Krya på er!

2008-12-18 @ 12:44:59
URL: http://backafram.blogg.se/
Postat av: Jessica

Åh, stackars er. Jag är så orolig att vi ska få magsjuka precis före jul. Fy vad man mår illa när man tänker på det. Jag är psykisktmagsjuk ;-)



Imorgon är C sista arbetsdag. Jag ska in till femman och köpa en skjorta jag lagt undan per telefon... men jag vet inte när jag åker in och om jag har bråttom eller ej. Strax efter tre måste jag vara i Alingsås och lämna Emma för Seth ska på ridlektion. Vill inte ha med Emmis när jag åker själv till stallet.

Kanske lättast att jag ger C nalle....



Hör av dig vad du tycker.... kramis och krya på er!

2008-12-18 @ 13:43:18
URL: http://jesicas.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag har ångrat mig, jag hinner aldrig imorgon och vill helst inte ta med barnen in till gbg efter vad som hände igår. Jag ska in en snabbis ikväll istället. Åker om en stund, femman stänger tydligen åtta nu innan jul.



Tror jag har kvar ditt sms i mobilen. Jag är hopplös som jämt glömmer lägga in nr... jag har väl 5 st i min telefonbok... tappar ju jämt bort mina telefoner.



Jag tar med nallen och hör av mig... annars får jag väl ta med den hem igen. Men annars behöver du inte åka ända till Alingsås... jag bor halvvägs.... fast det är långt att åka för en nalle... då har syftet med billigare köp liksom försvunnit...



Kram

2008-12-18 @ 18:10:22
URL: http://jesicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0