Tack tack!

Ja, då var man ju, som Annika skrev, ett år äldre. Och maken, som är en väldresserad make, väckte mig imorse med sång och paket och sex busiga rutor mjölkchoklad. För någon form av födelsedagsmums ska man ju få, och helt ärligt hade jag nog blivit lite besviken om han hade kommit med en nyskakad pulvershake även om det också hade varit omtänksamt. I paketet låg iallafall en sån här:
Vilket visar att han också är en lyhörd make, för det är just vad jag har önskat mig, en ny mobiltelefon. Och så var den snyggt bronsfärgad också, väldigt tunn och lätt. Jag har inte invigt den än för den ligger hemma och laddar sig i väntan på att jag ska komma hem och pyssla om den.  I vilket fall som helst så blev jag väldigt glad!
Och från de två raraste vännerna i världen, Karin och Paula, kom det ett kryptiskt sms med hänvisning till en webbadress, och där låg det här och väntade på mig: http://www.novicsboxer.se/jullan1.htm  Åh så glad jag blev!!!! Jag har världens bästa familj och vänner!

Nu måste jag nog jobba lite! Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Ida

Det var väl idag du fyllde år...? GRATTIS isf... kram

2008-08-18 @ 14:00:33
URL: http://backafram.blogg.se/
Postat av: KarinK

Hehe, bara roligt... Men det blir lite fördröjning på presenten...



Vad stylish telefonen var, blir grymt avundsjuk!

2008-08-18 @ 18:13:25
Postat av: Nettan

Grattis!!!!!!!!!!

Och vilken fin present du fick. :)

Kram

2008-08-18 @ 19:01:51
URL: http://witchypooscorner.blogspot.com/
Postat av: HartDixie22

If you don’t have a free time to do a part-time job but still want to receive some salary then this <a href="http://4writers.net">copywriter job</a> bureau is especially for you! I’ve kept in touch with them for many years, and I am confident that it’s a respectful service that is not gonna fool you.

2012-08-11 @ 13:15:48
URL: http://4writers.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0