Jag är grym!

Sitter i sängen med en sovande unge bredvid mig och en fungerande dator!!! Självklart var det mina magiska fingrar som fick kela med routern och vips så fungerade lappisen igen! Och den går inte sirapslångsamt längre heller. Så jag måste erkänna att det eviga supportförslaget med att bryta strömmen en stund faktiskt fungerade den här gången, även om jag inte brydde mig om att ringa dem. Jag har gjort det så många gånger genom åren att jag vet att det inte är någon idé att ens fråga dem innan jag brutit strömmen. Men det här är första gången det faktiskt varit den rätta åtgärden.

Jag känner mig helt slutkörd efter arbetsveckan, igår var jag så trött att jag kände för att hugga av mig huvudet. Tyvärr hade min ögonsten en lite orolig natt, men jag fick sova en timme extra imorse. Jag skulle gärna sova en stund till nu, men Paula med familj kommer på besök i eftermiddag och jag har lite att förbereda.

Drömmen om att renovera hall och vardagsrum får ännu en gång stryka på foten. Vi har helt enkelt inte råd just nu. Försäkringskassan ska ha tillbaka lite över tio tusen, luftvärmepumpen går på tjugo tusen och taket som grannen vill byta kommer gå loss på närmare hundra tusen kronor. Det blir liksom inget svängrum då. Så tills vi ser hur det blir med ekonomin får jag väl stå ut med grisaprikost vardagsrum och mörkorange hall. *surar*

Nu ska jag gå ner och förbereda middagen. Det blir honungsglacerade baby back ribs med ingefära och vitlök, barbecuepotatis, grönsaksspett med halloumi och tzatsiki. Kladdkaka (som än så länge bara existerar i tanken) till efterrätt. Det ska nog bli bra tror jag. Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0