Designmöbler

Jag såg ett program sent igår kväll om designmöbler. De var inte gjorda för att användas, de gjordes i begränsad upplaga och var snordyra. Vem har plats för möbler som man inte kan använda? Fast om man har råd att köpa dem har man kanske rum att stoppa dem i också.

Idag har vi varit och tittat på dagis. Och jag hoppas innerligt att vi får plats på Kyrkogatan även om det fortfarande är osäkert. För det dagiset hon har fått plats på har inte ens en barngunga. Ingen rutschkana och knappt en sandlåda. Bara asfalt och nästan inget gräs. Och så ligger det helt off. Men det är ett dagis. Jag har en vansinnig ångest över hela dagisgrejen, men vad ska man göra. Jag ska fixa det här och jag är helt säker på att hon kommer trivas ypperligt. Positiva tankar skapar en positiv miljö, och det hjälper inte Sanna om jag är osäker.

Jag fick tre tunikor och ett par byxor från H&M förra veckan. Allt har suttit som en smäck, underbart! Jag älskar tunika-modet. Jag har en kvar att prova, men den sparar jag tills dansen imorgon. Det ska bli kul att dansa igen. Jag har egentligen inte tid att dansa mer än en kväll i veckan, men jag önskar att jag kunde det. Det är så fantastiskt roligt att äntligen ha hittat något jag gillar. Jag är kanske inte så bra på det, jag är inte så graciös som jag skulle vilja. Men som jag lärde mig i Mullsjö från de trevliga dansarna från HitchHikers: Fake it 'til you make it. Det är mitt nya motto. Det och "Choklad är nyttigt".
Hej så länge!
image58

Kommentarer
Postat av: Annica

Sötnos, det ligger mycket i det du skriver om att en positiv anda skapar positiv miljö.
Det kommer greja sig, kram på dig...

2007-09-09 @ 20:41:54
URL: http://anki72.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0