Tjejkväll

Igår tog jag ledigt från man och barn och gick på öppen dans på klubben med Paula. Det var jättekul, stegen satt för det mesta och det var roliga danser. Förutom Don't feel like dancing som jag trots att jag övat på den på fredagen vägrade fungera. Jag måste skaffa hem låten så jag kan träna mer. Efter dansen mötte vi upp Jenny och åkte hem till Paula där vi mumsade snacks och drack diverse alkohol. Sedan åkte vi in till stan och åt middag på Danilo. Lagom trötta satte vi oss i en biosalong och såg Hairspray. Den ursprungliga planen var att sedan gå vidare, men eftersom vi har småbarn med halvbra sömn alla tre var vi rätt så nöjda med tjejkvällen och åkte hem istället. Men det var faktiskt en väldigt trevlig och lagom kväll. Fast jag är rätt så trött idag, ovan vid alkohol som jag är.

Idag har vi firat fars dag. Sanna uppvaktade sin pappa med en egenmålad teckning som mamma ramat in. Sedan åkte vi till Mölndal och firade min pappa med några lotter och lite fika. Nu är vi hos svärföräldrarna där vi ätit middag och firat svärfar.

I förra veckan hann jag med IKEA på torsdagen innan jobbet, så nu ligger nio meter tyg hemma och väntar på att sys till en ny gardinkappa till vardagsrummet. Jag skulle haft kvar längderna som redan hänger, men sen bestämde jag mig för att köpa några relativt billiga färdigsydda längder. Sen blir det förvandling! På kortväggen hänger redan spiralljusstaken jag köpte på Chilli i onsdags, och ovanför tv:n hänger två hyllor med vardera fem ljuskoppar för värmeljus. Ovanför buffén skall två tavellister upp så fort jag målat dem och till dem har jag köpt ett antal ramar till vilka jag ska framkalla lite förstoringsbilder på lilla busan.

Imorgon skall jag besiktiga bilen, det blir inte kul. Det är nåt galet med den, den hackar och drar ojämt på låga växlar, remmen måste bytas och vattenpumpen också. Jag ska kolla lamporna ikväll, men det lär ju vara någon som gått där också. Jag gillar inte att besiktiga bilen, jag känner mig så underlägsen för jag kan ju absolut inget om bilar. Ibland kan de vara lite tvära också, men jag hoppas på någon trevlig.

Jag hade nån inflammation i axeln förra veckan, men det verkar ha gett med sig. Nacken kan jag inte göra så mycket åt så här års, väderomslag, fukt och kyla är inte mina vänner.

Nu ska vi åka hemåt och bädda ner trötta mamman!

Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0