Ledig onsdag

och den tillbringade lilla familjen uppe hos Sannas pojkvän och hans familj i deras sommarstuga en bit norrut. Regnet hängde, som de flesta andra dagar den här sommaren, i luften, men vi hade ändå tur och klarade oss från alltför ihållande duschar. På vägen dit och hem vräkte det ner, men det var bara en stund på eftermiddagen som det regnade när vi väl var på plats. Det är så mysigt att se Sanna leka med andra barn, fast just nu är det mest fasen "jag bryr mig inte om ifall det finns tio likadana leksaker, jag ska ha den DU har", men bortsett från ett par kamper så flöt dagen ganska bra. Benjamin är en riktig liten pussare till skillnad från Sanna som man måste hålla fast om man ska få några pussar... Benjamin är alltid pigg på att pussa Sanna, och hon brukar inte säga nej, men dagens första puss slutade med två bebisar i en hög på golvet och en huvudduns in i väggen, och sen ville Sanna inte ha några fler pussar hur mycket stackars Benjamin än försökte. Så han gick över till att charma svärfar vilket gick alldeles utmärkt. Papporna och Johannes spelade också lite golf på gräsmattan, men en skarvning via husväggen föranledde den här icke-golfaren att be om en hjälm. Inte för att den träffade nära mig, men man kan aldrig vara nog försiktig. Vi lekte mycket tittut och välta-Sannas-mamma-ned-på-golvet-och-hoppa-på-henne. Det var faktiskt rätt mysigt, än så länge väger de inte så mycket. När vi skulle åka hem följde Benjamin glatt med Stefan till bilen, lät sig spännas fast i bilstolen och vinkade och pussade sin mamma adjö. När hans mamma inte gick med på flytten omfördelade han sig till framsätet (med hjälp förstås), satte sig vid ratten och vinkade adjö en gång till. Jag tycker nu att signalen var uppenbar. Men, praktik och säkerhet framför allt, vi har bara en bilbarnstol och jag ville allt ha med min egen bebis hem igen. Eftersom jag glömde min kamera hemma så hoppas jag kunna tigga lite bilder från dagen av mästerfotografen i orangea stövlar, Jenny B. Om så blir fallet kommer de publiceras här inom sinom tid.
Nu såg jag återigen reklam för nåt program som kallas "Baby mindreader". Jag får rysningar... men innan jag dissar det helt ska jag kanske, kanske, se ett program.  Femman har många bra program, men de har lite kärlek för det udda också, och det tilltalar inte mig. Säger hon och sätter på "Girls of the Playboy Mansion",,, Hycklare är nog ordet jag letar efter...
Vi tror att vår lilla katt Smulan ska ha ungar, och om så är fallet har vi kanske redan en eller två intresserade att ta hand om ungarna och det vore ju skönt. Det kommer bli hemskt att skiljas från dem, men det är också skönt om man vet lite om dem som tar dem.  Men än så länge är vi inte säkra, och innan dess är det ingen idé att spekulera!
Imorgon är det min näst sista arbetsdag innan semestern, och mina kollegor ska ta ledigt för att spela golf så jag kommer vara ensam i huset. Det är lite tråkigt faktiskt. Men senare på eftermiddagen hoppas jag att Karin och Paula kommer så vi kan träna lite danser. Det rycker i benen så fort jag hör musik, så jag längtar efter att dansa igen!
Nu är det läggdags! God natt!


Kommentarer
Postat av: Jenny & Benjamin

Hej gumman. Tack för idag. Det var jättetrevligt att ha er här :) Benjamin somnade som en stock mer än en timme tidigare än han brukar nu för tiden, så det tackar vi för.
Sanna glömde sin lasagne också, men den tar Benjamin och käkar upp så behöver ni inte oroa er för att den står och blir dålig :D
Självklart får du så många bilder du vill ha. Har inte laddat över dem ännu bara.
(Och nu får du sluta slänga in kommatecken i adressen hit, det går ju inte att komma fram på länkarna du använder när du kommenterar ;) )
Kramar till hela familjen från oss här.

2007-07-12 @ 00:09:34
URL: http://jennyonline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0